За нас

Кои сме ние

Резалта е създадена през 2011 г. с цел да се превърне във водещ доставчик на енергийни услуги в региона. В рамките на шест години постигнахме значим ръст, натрупахме богат опит и помогнахме на многобройни компании и публични институции да намалят енергийните разходи, да подобрят енергийната ефективност и да намалят въглеродните емисии. Целта ни остава същата. Продължаваме да допълваме предлаганите услуги, за да можем винаги да предлагаме най-добрите решения за енергийните предизвикателства на нашите клиенти.

Who we are, Resalta

„Нашата мисия е да предоставим на всички наши клиенти иновативни, технологично усъвършенствани и надеждни решения в областта на енергийните услуги, които значително подобряват тяхната бизнес конкурентоспособност, енергийна ефективност и въздействието върху околната среда.

Нашите експерти, богатият ни опит и постигнатите резултати свидетелстват за нашия принос.“
 

Къде да ни намерите

Присъстваме в целия регион на Централна и Източна Европа. Разработваме решения за използване на възобновяеми енергийни източници и максимална енергийна ефективност навсякъде, където е необходимо.

Защо да изберете Резалта

Гаранция за спестявания

Единственият истински критерий за успех, по който оценяваме проектите, са спестяванията, които клиентите ни успяват да постигнат. Като надежден партньор, ние от Резалта гарантираме тези икономии на клиентите си и изпълняваме обещанията си с прецизност и коректност.

Технологична независимост

Ние не зависим от определено оборудване или технологичен производител, затова винаги можем да предоставим на клиентите си най-добрите съществуващи технологии, пригодени към техните конкретни потребности.

Богат опит

Членовете на нашия екип са доказани експерти в различни сфери и имат ценен регионален опит, което ни позволява да предлагаме на клиентите си широка гама специализирани енергийни услуги.

Иновация

Иновацията е от съществено значение за работата, която Резалта извършва. Нашите решения са адаптирани към всеки индивидуален проект. Използваме последните достъпни технологии и всички ресурси, с които разполагаме, за да гарантираме оптимални решения и да се справим дори с най-сериозните предизвикателства.

Екологичност

Опазването на околната среда и намаляването на въглеродните емисии са важни за нас. Стремим се проектите и мерките, които внедряваме, да са от полза не само за нашите клиенти, но и за по-големи общности. Дългият
експлоатационен срок на решенията означава, че създаваме положителен
ефект за десетилетия напред.

Независимост

Резалта има солиден опит и дългогодишна практика, но и държим да съхраним гъвкавостта, отзивчивостта и адаптивността си. Нашата независимост ни позволява да бъдем бързи и ефективни, за да отговорим на потребностите на клиентите си по най-добрия начин в кратки срокове чрез индивидуални решения.

Собственост

Собственост, Resalta

Нашите инвеститори са водещи международни компании и фондове за капиталови инвестиции. Структурата на собствеността е свидетелство както за нашия професионализъм, така и за финансовата подкрепа и способността ни да изпълняваме всичките си обещания.

Energetika Ljubljana European Investment Fund & SID Banka BlackPeak PS logo

Екип

Ключът към успех на всяка компания са нейните хора. От самото начало Резалта успява да привлече и задържи най-добрите специалисти в съответните области – инженери, финансови и маркетинг експерти.

Уникалната комбинация от талантливи и отдадени на работата си специалисти ни позволява да предоставяме на клиентите най-добрите услуги.

Кариери

Ако сте динамични, устремени, работите добре в екип, за вас енергийната ефективност е мисия и бихте искали да работите по проекти в региона, моля разгледайте актуалните обяви за работа и ни изпратете автобиография и писмо за кандидатстване. Ще се радваме да получим вашата автобиография дори и ако в момента няма актуални обяви за работа.

One file only.
500 MB limit.
Allowed types: pdf, doc, docx, ppt, pptx.
Опровержение
Повече информация?

Свалете подробности за осъществени проекти.

Общи правила и условия.

Абонирайки се за нашия бюлетин, се съгласявате да получавате на електронната си поща съобщения от Резалта д.о.о. Целта на бюлетина е да информира посетителите на интернет страницата ни, нашите партньори, клиенти и широката общественост за дейността на Резалта, новите ни проекти, развития, предстоящи събития, както и новини във връзка с енергийната ефективност и възобновяемите източници. Публикуваме бюлетина най-често веднъж месечно, като са възможни изключения при непредвидени, но важни новини. Запазваме си правото да променим или спрем да издаваме бюлетина по всяко време и без предварително да ви информираме. Поверителността на вашата информация е много важна за нас и никога няма да я предоставим или продадем на трети страни. Имате възможност да прекратите абонамента си за бюлетина по всяко време.