Правна информация

Информацията на тази интернет страница е единствено от общ характер. Информацията се предоставя от Resalta d.o.o. и въпреки нашите усилия да я поддържаме актуална и коректна, не поемаме отговорност или гаранции, изрични или по подразбиране, относно изчерпателността, точността, надеждността, актуалността или наличността по отношение интернет страницата или информацията, продуктите, услугите или свързаните графични материали на интернет страницата за каквито и да било цели. Рисковете от ползването на такава информация са изцяло ваша отговорност. Информацията на тази интернет страница не трябва да се използва като заместител на професионални консултации от инженерни, финансови или други специалисти. Преди да вземете решение или да предприемете действия, моля консултирайте се с член на екипа на Резалта.

Resalta d.o.o., свързаните дружества, партньори, агенти и служители няма да бъдат отговорни за загуби или вреди, включително и без ограничения, индиректни или последващи загуби или вреди, или загуби или вреди причинени от загуба на данни или пропуснати ползи, свързани с използването на тази интернет страница.

Посредством тази интернет страница имате възможност да се свържете с други интернет страници, които не са под контрола на Resalta d.o.o.. Ние нямаме контрол над естеството, съдържанието и достъпността на тези страници. Включването на препратки и линкове не представлява съвет и не изразява подкрепа на мненията, изразени там.

Полагаме всички усилия да поддържаме интернет страницата достъпна и функционална. Въпреки това, Resalta d.o.o. не поема отговорност в случаите, в които интернет страницата е временно недостъпна поради технически причини извън нашия контрол.

Повече информация?

Свалете подробности за осъществени проекти.

Общи правила и условия.

Абонирайки се за нашия бюлетин, се съгласявате да получавате на електронната си поща съобщения от Резалта д.о.о. Целта на бюлетина е да информира посетителите на интернет страницата ни, нашите партньори, клиенти и широката общественост за дейността на Резалта, новите ни проекти, развития, предстоящи събития, както и новини във връзка с енергийната ефективност и възобновяемите източници. Публикуваме бюлетина най-често веднъж месечно, като са възможни изключения при непредвидени, но важни новини. Запазваме си правото да променим или спрем да издаваме бюлетина по всяко време и без предварително да ви информираме. Поверителността на вашата информация е много важна за нас и никога няма да я предоставим или продадем на трети страни. Имате възможност да прекратите абонамента си за бюлетина по всяко време.