ESCO МОДЕЛ

Как да финансирате и управлявате проектите си за енергийна ефективност?
Основният ни бизнес модел – гарантирани спестявания без изискване за първоначална инвестиция.

С терминът ESCO се означават компании, предоставящи енергийни услуги. Моделът позволява на компании като Резалта да извършват енергийни услуги без да се налага клиентите да инвестират собствен капитал в проектите. При модела ESCO, ние извършваме енергийно обследване на вашите съоръжения, предлагаме решение, внедряваме го, въвеждаме го в експлоатация и го поддържаме, но най-важното – финансираме го, за да останат вашите инвестиционни бюджети фокусирани върху основния ви бизнес. Ние гарантираме резултати, а клиентите ни заплащат за сметка на постигнатите спестявания.

 

ESCO МОДЕЛ
Първоначален анализ
Първоначален анализ

Извършваме задълбочен анализ и измервания на енергийните системи, които ни позволяват да подготвим предложения за подобряване на енергийната ефективност и потребление.

Разработване на енергийни решения
Разработване на енергийни решения

Въз основа събраните данни и анализ по основни индикатори разработваме решения за повишаване енергийната ефективност и максимизиране финансовите спестявания.

Финансиране
Финансиране

Предлагаме енергийни решения, които се изплащат чрез бъдещите спестявания. Гарантираме частично или 100% финансиране за тези решения.

Изпълнение
Изпълнение

Познанията и опитът ни в управление на комплексни и сложни проекти ни позволяват да предложим цялостен и надежден подход.

Експлоатация и поддръжка
Експлоатация и поддръжка

Предлагаме широк кръг услуги по експлоатация и поддръжка на внедрените енергийни системи.

Повече информация?

Свалете подробности за осъществени проекти.

Общи правила и условия.

Абонирайки се за нашия бюлетин, се съгласявате да получавате на електронната си поща съобщения от Резалта д.о.о. Целта на бюлетина е да информира посетителите на интернет страницата ни, нашите партньори, клиенти и широката общественост за дейността на Резалта, новите ни проекти, развития, предстоящи събития, както и новини във връзка с енергийната ефективност и възобновяемите източници. Публикуваме бюлетина най-често веднъж месечно, като са възможни изключения при непредвидени, но важни новини. Запазваме си правото да променим или спрем да издаваме бюлетина по всяко време и без предварително да ви информираме. Поверителността на вашата информация е много важна за нас и никога няма да я предоставим или продадем на трети страни. Имате възможност да прекратите абонамента си за бюлетина по всяко време.